Méregtelenítés

SPA Méregtelenítés
Bizonyított tény, hogy a testünkben felhalmozódott salak- és méreganyagok gyengítik az immunrendszert, növelik a betegségek kialakulásának kockázatát, fájdalmakat okoznak. Az étkezés során számos ilyen anyag kerül szervezetünkbe: a különféle íz-fokozók, színezékek, tartósítószerek, stb. Továbbá bejutnak szervezetünkbe a kipufogógázok, nehézfémek, és más vegyi anyagok is. A zsíros és fűszeres táplálkozás, a mozgásszegény életmód és a stressz tovább rontja a helyzetet. Nem véletlen tehát, hogy az emberek nagy része álmatlanságra, fáradtságra, feledékenységre, fájdalmakra panaszkodik, illetve magas vérnyomásban, cukorbetegségben, reumás panaszokban, stb. szenved. A BIO-178™ nevű tisztító- és méregtelenítő rendszer egyedülálló lehetőség arra, hogy szervezetünket rendszeresen méregtelenítsük, és a salakanyagoktól megtisztítsuk…

Akik számára elsősorban ajánlott a készülék használata:

 • rendszeres dohányosok és rendszeres alkohol fogyasztók
 • gyenge immunrendszerrel rendelkezők
 • akik napi stresszhatásoknak vannak kitéve
 • túl sok olajat használnak a főzéshez
 • cukorbetegségben, magas vérnyomásban, reumában, ízületi gyulladásban szenvednek és magas a vércukor szintjük.

A méregtelenítő kezelés jótékony hatásai:

 1. Javul az izületi mozgás és csillapodnak az izületi gyulladásból származó fájdalmak. 6-8 kezelés után a mozgásszervi fájdalmak jelentős csökkenéséről is beszámolnak a betegek, hiszen távoznak a krónikus gyulladásokat fenntartó káros anyagok, javul az izmok, izületek vérkeringése.
 2. Csökken az alvászavar, mérséklődik a stressz okozta fáradság, jelentősen javul a közérzet, a szervezet energiával töltődik fel, hiszen eltávozik a méreg.
 3. Szív- és érrendszeri betegségek esetén, csökkenti az érelmeszesedés kialakulásában főszerepet játszó koleszetrin és a vérzsírok szintjét, a rugalmas erek pedig nem terhelik a szívet, így csökken a vérnyomás.
 4.  Javul a vér viszkozitása, azaz a vörösvértestek nem állnak össze kisebb-nagyobb csomókba, javul a mikrocirkuláció, csökken az agyi véráramlási zavarok esélye.
 5. Hasonló okok miatt gyakran javulnak az allergiás tünetek is.
 6. Krónikus vese- és májproblémákban szenvedő betegek esetén a kezelés támogatja ezeknek a méregtelenítésben fontos szerepet játszó szerveknek a működését.

Bizonyított tény, hogy a testünkben felhalmozódott salak- és méreganyagok fájdalmakat okoznak, gyengítik az immunrendszert, növelik a betegségek kialakulásának kockázatát. Lehetetlen elkerülni azokat a mérgező anyagokat, amelyeket az élelmiszerekkel, vízzel, belégzéssel a testünkbe juttatunk. Ezek jelentős mértékben gátolják szervezetünk normális működését. Ilyenek például az élelmiszer adalékanyagok: íz-fokozók, színezékek, tartósítószerek stb., vegyszerek, illatanyagok kipufogó gázok, nehézfémek stb. Tovább rontja a helyzetet a túl zsíros és fűszeres táplálkozás, a mozgásszegény életmód és a stressz. Nem véletlen tehát, hogy az emberek nagy része álmatlanságra, fáradtságra, feledékenységre, fájdalmakra panaszkodik, illetve olyan diagnosztizált betegségektől szenved, mint a magas vérnyomás, cukorbetegség, reuma, köszvény, asztma stb. .

A SPA Tisztító- és Méregtelenítő Rendszer egyedülálló lehetőség arra, hogy szervezetünket rendszeresen méregtelenítsük, és a felhalmozódott salakanyagoktól megtisztítsuk!

Lábainkat egy lavor langyos vízbe helyezzük. A készülék működése következtében sok negatív hidrogén ion szabadul fel a vízben. Mivel az ember testtömegének 70% víz, amely szállítja a különböző hatóanyagokat a testben (a vér és a nyirok fő alkotóeleme is víz), valamint a méreg és salakanyagok számára oldószer, a lábfürdető víz tulajdonképpen a test víz tömegének kiterjesztése, amitől csak a talp és a lábfej bőre választja el. A készülék hatására a víz elektrolízisén alapulva a keletkező negatív ionok behatolnak a testbe a lábfej bőrén keresztül, megszabadítják a szervezetet a szabad gyököktől, oldható állapotba hozzák és kivonják a mérgeket a szervezetből. A 30 perces kezelés végére a tiszta lábfürdető víz szemmel láthatóan elszíneződik, mutatva ezzel azt, hogy mennyi méreganyagtól szabadultunk meg.

A méregtelenítő készülék rendszeres használatával megőrizhetjük egészségünket, életerőnket! Rövid időn belül fizikai állapotunkban is jelentős javulást észlelhetünk!

A kezelésre kérjük hozzon magával egy törölközőt!

A 30 perces SPA Méregtelenítő kezelés ára: 500Ft